Atlantis Bisztró & Biliárd

A több mint 20 éve működő Atlantis átköltözött a Váci útról a Hegedűs Gyula utcába, a Vígszínház szomszédságába.  Új, modern környezetben várjuk régi és új vendégeinket!
Az Atlantis lehetőséget biztosít baráti összejövetelek, céges rendezvények, családi ünnepségek, születésnapi bulik és osztálytalálkozók megszervezésére.
A hely több elkülöníthető részből áll. A földszinten és a galérián étterem működik. A választott étel a biliárdteremben játék közben is elfogyasztható.
Megtalálható a  biliárd, csocsó, darts, youtubos zenegép. A sportközvetítéseket kivetítőn követhetik nyomon a sportot kedvelők. Ingyenes Wi-Fi lehetőség. A kellemes hőmérsékletet hűtő-fűtő berendezés biztosítja.
Új étlaponkun mindenki megtalálhatja a  kedvére valót. A hagyományos és a modern magyar konyha ételei mellett megtartottuk a vendégek által kedvelt mediterrán hangulatot idéző pizzákat, tésztákat és salátákat. Az új étlapon szerepelnek a sokak által kedvelt kézműves hamburgerek is.
Italkínálatunk gazdag: borok, fröccsök, csapolt- és üveges sörök, koktélok, pálinkák, whiskyk, kávékülönlegességek, szörpök és limonádék.

Minden korosztály megtalálja a kikapcsolódás lehetőségét !

Az Atlantis lehetőséget biztosít baráti összejövetelek, céges rendezvények, családi ünnepségek, születésnapi bulik és osztálytalálkozók megszervezésére.
Magán- illetve céges ebédek és vacsorák svédasztalos lebonyolítását vállaljuk.
Előzetes egyeztetés a 06-70-389-7367 telefonszámon.

Web: http://www.atlantisbiliard.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/Atlantisbiliard

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük