Cultivini Borgaléria

FILOZÓFIÁNK
A mai napig homályos, kitől származik az idézet: „Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk”. Bárki elméjéből pattant is ki, a bölcsességet ott érezhetjük mögötte. Az életben mindenkinek lehetőséget kell nyitni arra, hogy felfedezze a legnagyszerűbb borok értékeit.
Egyszer Hemmingway mondta „A bor a világon az egyik legcivilizáltabb dolog.”
E két állítás alapozza meg a CultiVini Filozófiát.
Élvezni egy bort sokkal több, mint kóstolni vagy fogyasztani. Az igazi élmény elvezet a szőlőhöz, amelyből a bort készítették, a tájhoz, ahol a szőlő megtermett és a történelemhez, ami a bortermelést körbeöleli. Pont ezért mondhatjuk: a Cultivini nem csupán egy bolt vagy bár, a Cultivini egy borélmény, ami benned marad.
A CultiVini lehetőséget nyújt mindenki számára – legyen az kezdő borbarát vagy profi szakember- a legkiválóbb magyar borok kóstolására ultramodern berendezések segítségével, könnyen elérhető módon, kellemes környezetben. A látogató ezt az élményt önállóan és szakember segítségével is élvezheti. Magas minőségű borokkal mutatjuk be a legizgalmasabb magyar szőlő –és borfajtákat, valamint nálunk mélyebben megismerkedhetnek a hazai borvidékekkel, borászatokkal is. A borgalériában lehetőség nyílik arra, hogy egy központi helyen átfogó képet kapjunk a magyar borokról, borkultúráról, anélkül, hogy el kellene látogatni az egyes pincészetekhez.
Magyarország zajos történelmében már sok magassággal és mélységgel találkoztunk, de az elmúlt 20 év borászai megmutatták nekünk, hogy mennyi kivételesen izgalmas, különleges minőségű bor előállítására vagyunk képesek. Ezek a borok hazánk határain kívül még méltánytalanul kevéssé ismertek. A CultiVini őszintén reméli, hogy aktív résztvevője lesz annak, hogy ez megváltozhasson.
Megismerkedhet borainkkal: fogyaszthat belőlük kóstoló mennyiséget, de akár egy pohár bor felett is elidőzhet nálunk. Kisebb és nagyobb mennyiségek vásárlását is lehetővé tesszük, vagy házhoz szállítjuk Önnek a borokat Magyarország területén belül vagy külföldre is.
A csapatunk mindent megtesz, hogy felejthetetlen élménnyel távozzon!
Üdvözlettel,
A CultiVini Csapata

Budapest 1052
Párizsi u. 4
(Váci u. & Petőfi Sándor u. között)
KAPCSOLAT
[email protected]
+36 1 235 0230
NYITVATARTÁS
Minden Nap 11.00 – 21.00
(Vasárnap is)

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük