Instant

Mi az Instant?

Két – erdővé varázsolt – bérházról van szó, ahol minden meteorológiai pillanatban és napszakban megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb helyet. 26 szoba, 7 bárpult, 2 udvar, 7 zenei helyszín, folyamatos zene-bona és egy óriási, az egész térre kiterjedő lélegzetelállító installáció forr leírhatatlan egésszé az állandó bábeli rengetegben. Minden nap program van, és mindig ingyenes!
Az Instant közel 6 éve szerves része a budapesti éjszakai életnek, a legnagyobb romkocsma a város szívében. Szerelem első látásra, amint belépsz, magával ragad a színes forgatag. Az egyedülálló dizájnnak köszönhetően egy mesebeli erdőben találod magad, ahol azonnal kezdetét veheti a vadászat. Az installációk a pesti romkocsmák hangulatát idézik, de a kivitelezés profi szinten valósul meg. A művészi dekorációknak és az eklektikus bútordaraboknak hála, a hangulat garantált, amiben mindenki otthonosan mozoghat. Ettől válik élettel telivé, lüktetővé, ettől érzed közel magadhoz
Pár éve egy teljes megújuláson mentünk keresztül,ma csinosabbak és nagyobbak vagyunk, mint valaha. Az egységes koncepciónak köszönhetően lehetetlen elveszni a sűrű forgatagban. Új társasági színterekkel gazdagodtunk, hogy mindenki megtalálja a helyét attól függően, hangulata épp mit kíván. Akár csak egy meghitt italozásra vágysz, akár áttáncolnád az éjszakát, nálunk biztosan megtalálod a kedvedre valót. Egyszerre lehetsz jelen a meghitt beszégetéseknek otthont nyújtó pubban és a legvadabb partyk helyszínét biztosító klubban.
Megújult hangzásvilág és széles zenei paletta vár mindenkit, aki kiengedné a gőzt. Nyitunk az underground zenei irányzatok felé, menő bandák és helyi előadók hozzák el Nektek a legnagyobb bulikat: a Vaddiszkóban könnyedebb, a Tilos Parkban elvetemültebb ritmusokra rophatjátok. Ha nem bírtok választani, további dj-k és koncertek közül válogathattok kedvetekre a Mole Hallban, vagy a teraszon. És ha mindez még nem lenne elég: szembe megyünk a budapesti trenddel, és kitartunk amellett, hogy a partyzás egyszerre több teremben is lehet ingyenes…mert annyira szeretünk Titeket!
18 és 120 év között mindenkit szeretettel várunk!

Address: 1065 Nagymező utca 38.
Phone: +36/1-311-07-04
Open: Every day 16:00-06:00
INFO: http://instant.co.hu/

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük