INVICTUS TATTOO

Ismerj meg minket és látogass el hozzánk!

Az Invictus Tattoo szalon rövid története, bemutatása:
Az Invictus Tattoo & Piercing szalont több mint tíz év szakmai tapasztalatával Szilvási Gyula tetováló nyitotta meg 2008-ban, Újpesten. Stúdiónk a minőségi munkánknak és egyre növekvő vendégkörünknek köszönhetően folyamatosan fejlődik, bővül. Budapesti szalonunk mellett 2013 óta Berlinben is megtalálható az Invictus Tattoo, emellett a nagyobb nemzetközi tetováló kiállításokon is rendszeresen és nagy sikerrel képviseltetjük magunkat, öregbítve ezzel a magyar tetoválók általános jó hírét és elismertségét.


Jelenleg 11 Tetováló, Piercer, Sminktetováló és Lézeres tetoválás-eltávolító áll a hozzánk betérő vendégeink rendelkezésére, az egyedi elképzelések művészi szintű megvalósításában képzett grafikus-tetoválóink nyújtanak segítséget. Kényelmes, tágas szalonunk több, mint 300 nm-en várja a hozzánk látogatókat. A szalon berendezkedése nyugati típusú, így vendégeinket a Recepció fogadja, a telefonos és e-mailes megkeresések is oda futnak be.
Időpont-egyeztetés után rövid a várakozási idő, sőt: azonnali tetoválás is lehetséges ügyeletes tetováló rendszerünknek a Tetoválás MOST! szolgáltatásunknak köszönhetően. Szalonunknak saját Tattoo Club-ja is van, melynek tagjaként folyamatos kedvezményekben részesülhetsz!
Ha te is azok közé tartozol, akik nem másoknak akarnak megfelelni, hanem önmagukat szeretnék elfogadni olyannak amilyenek, és úgy érzed, hogy ehhez egy szép tetoválás, piercing még közelebb vinne, akkor itt a helyed! Elrontott, vagy csak megunt tetoválásodat is eltüntetheted, vagy felfrissítheted nálunk!

Nyitvatartási idő
Hétfő-Péntek: 08-20
Szombat: 08-18
Vasárnap: zárva

Szalonunk címe
1042 Budapest, Árpád út 39
Recepció elérhetőségei
+36 1 370 3505
+36 20 349 80 44

Web: http://invictus-tattoo.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Invictus-Tattoo/193598104040941

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük