CHRISAND DESIGN – Mala Mati

A CHRISAND Szőrme és Bőr Szalon 2005-ben nyitotta első üzletét Budapest V.Ker. belvárosában először a Haris közben,majd a Pàrizsi utcàban. Első két üzletünkből àtköltöztünk az exclusive Kempinski Szállodába. Üzletünkbe a Fashion street-i oldalon-Deak Ferenc utcáról van a bejàrat. Màsik új szalonunk pedig a csodálatos Gresham Palotában (Four Seasons Hotel) áll a bunda szerelmeseinek rendelkezésére.
A klasszikustól a legmodernebbig, a bárki számára elérhető áraktól egészen a luxus kategóriáig kínálunk kis és extra nagy méretben női -, férfi, kiegészítőket, szőrme sapkákat, szőrme kabátokat, bundákat , nerc, coboly,hiúz ,róka, irha bőr és más alapanyagból. Ha megtisztel látogatásával nem fog csalódni az olasz Mala Mati – MARKONI divatház egyedi modelljeitől kezdve más nagy nemzetközileg is elismert, kiváló minőségű szőrme és bőr választékunban.

Egyedi elképzelését is készséggel megvalósítjuk! Használt bundáját beszámítjuk!
Üzleteink könnyen megközelíthetők.KempinskiSzállodai üzletünk:Deák tér, Vörösmarthy tér, Erzsébet tér,Vàci utca közelében.
Jó parkolási lehetőség a Kempinski Szálloda parkolójában.(A parkolási díj vásárlás esetén ingyenes.)A Gresham Palota előtt van lehetősèg parkolàsra, ha jelzik a bejàratnàl, hogy a Szőrmeszalonban van vásàrlàsi szándékuk.

Udvarias kiszolgálással, várjuk kedves vevőinket.

Web: http://www.chrisand.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/chrisanddesignmalamati

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Your email address will not be published. Required fields are marked *