Blue Bird Cafe

A Blue Bird Café úgy specializálódott a kávékészítésre, ahogyan a városban csak nagyon kevesen. A világ különböző pontjairól érkező kávébabokat helyben pörkölik egy látszólag gyémántcsiszolóhoz hasonlatos precizitással megáldott gépen. Majd ettől (és a szemünktől) pár centiméterre történik az őrlés is, amelyet természetesen a tárolás követ. Az, hogy ezt aztán elviteles zacskókba, vagy épp a bárpultnál található olasz belsővel megáldott kávéfőzőbe teszik, egyedül a választásunkon múlik.

Tisztán kék színű madarat csak plüssből sikerült kreálni, de ezt senki nem kifogásolja Gógi, a papagáj esetében. Sőt, úgy tűnik, minden egyes szín egy szexepil rajta, imádják fotózni, becézgetni, nézegetni az erre járó turisták és a törzsvendégek is. A lényeg persze mégis a csészében érkezik, legalábbis ezt tűzte ki célul az ukrán házaspár, akik megálmodták a helyet. Mindennek helye van az üzletben, és mindenkinek lehet itt egy kényelmes helye bármelyik napszakban.

Csak kényelmesen

A Blue Bird Café egy olyan kis sziget a Gozsdu udvarban, amely kifinomultabb rezgéseket képvisel, mint legtöbb szomszédja, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ne lehetne fesztelenül érezni magunkat egy könyvvel a kezünkben, laptop mögött, vagy épp egy nagyobb asztalt körbeülve a barátokkal.
Ki kell próbálni, meg kell csodálni, ha pedig valaki alapvetően szereti a Gozsdu udvar légkörét, akkor  most egy türkiz-domináns törzshelyre is van esély nyílt számára.

Facebook: https://www.facebook.com/bluebirdcafehungary

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük