Damniczki Budapest

A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra egy baráti vállalkozás. Damniczki Balázs székesfehérvári cukrászmester és budapesti barátja Tóth Viktor co-produkciója.

Elkötelezett hívei vagyunk a természetes összetevőknek. A friss tejet, hagyományos tejszínt egy környékbeli tehenészetből, diót és gyümölcsöket a szomszédos kiskertekből vásárolunk, melyeket saját magunk dolgozunk fel a fehérvári műhelyünkben.
Nem használunk semmilyen szintetikus aromákat, színezékeket, emuelgáló szereket és egyék kemikáliákat.

A fagylaltokat közel száz éves receptek alapján készítjük, de sokkal magasabb gyümölcstartalommal. Legfőbb célunk az, hogy olyan érzést keltsen, mintha gyümölcsbe harapott volna a kóstoló.

Nyári időszakban több mint 100 féle recept, és több mint 48 féle fagylalt egy időben csak természetes összetevőkből, melyből a laktózérzékenyek 20 féle SORBET fagylalt közül választhatnak.


Méltán vagyunk büszkék díjainkra, a 2013-as év fagylaltjára: a Vörösboros málnára, a 2015-ös Fagyi Feszt: Fekete teás málna fagylaltra, és a 2016-os év fagylaltja verseny ezüstérmes Gyömbéres malátára.

Süteményeink között kiemelkedő a Damniczki mester díjnyertes 2014-es Országtortája a Somlói revolúció, és a Fűszeres málna torta.
Nap, mint nap megújuló monodesszertek csalogatják az ínyencségre éhezőket.

A kávék tökéletes elkészítését két komoly szakmai előélettel rendelkező barista kolleganőnk garantálja. A megszokott olasz presszó mellett megtalálható speciality single origin, blend 100% arabica kávé, és a filterkávékészítés, mint az újhullámos kávézás egyik alappillére.
Forró limonádé különlegességek, reggeli péksütemények kaphatók szakértő kollégák kezei közül.

Facebook
www.facebook.com/damniczkibudapest

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük