Krak’n Town

Krak’n Town, a kocsma nemcsak egyszerű búfelejtő, hanem az alvilági figurák egyik hírhedt központja. A boxok mélyén emberéletek árán megszerzett információk, lopott holmik, vagy épp tiltott technológiák cserélnek gazdát. A Krak’n Townt kemény kézzel irányító Peter Hopsmalt von Corsair dacolva a királyság szigorú sörmonopóliumával, és az ICON kegyetlen ügynökeivel törvényen kívül méri különleges, máshol alig beszerezhető söreit a betévedő kalandoroknak.
Steampunk fantáziavilág kelt életre Budapesten, ahol látványkonyhán készülnek a brit steakek és a főváros leghosszabb sörcsapjáról lehet válogatni a 26 féle pohárba valót.
Részlet az „A történelem árnyékos oldalán” című tiltólistán lévő kódexből

A Becsapódás (terrai időszámítás szerint 2182) és az azt követő Nagy Háborúk (2199-2217) elpusztították az ismert civilizációt és a modern technológia nagy részét. A káosz évtizedei után a túlélők elkezdték újraépíteni a világot. Az energiaelőállítás új alapokra került: a gőz energiájának felhasználása a legkülönfélébb gépek, mechanikus szerkezetek megalkotásához vezetett.

A 2231-ben létrejövő Új Királyság azonban szigorú törvényekkel próbál keretet szabni a technológiai fejlődésnek. Első lépésként, már 2232-ben létrehozzák a Department of Imperial Inconveniences (ICON) nevű szervezetet, a birodalom rettegett titkosrendőrségét, amely keményen leszámol a régi terrai technológiát kutatókkal.

Az ICON minden erőfeszítésének ellenére azonban eldugott pincékben, jól álcázott búfelejtők mélyén titkos technológiakutató társaságok a troposzférából nyerhető étertechnológián kísérleteznek…

Tel: 0630 364 5658
Email: [email protected]
Web: http://krakn.hu
tagram.com/krakntown

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük