PORTUM

Kedves Vendégeink!
Legyen szó üzleti ebédről, romantikus gyertyafényes vacsoráról vagy akár csak egy frissítő italról egy mozgalmas nap után, a Portum Étterem minden igényednek megfelel. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed, összefoglaltuk, hogyan juthatsz el hozzánk.
Amennyiben autóval érkeznél úgy parkolót a környező utcákban vagy a Corvin Plazaban találsz. Az utcán történő parkoláskor kérjük vedd figyelembe a fizetős zóna aktuális státuszát. A Corvin Plaza a hétvégéken ingyenes parkolást biztosít. Hétköznapokon a parkolás az első órában ingyenes, minden további megkezdett óra 250 Ft. A mélygarázst két útvonalon lehet megközelíteni, a Futó utca és a Vajdahunyad utca felől, melyből közvetlenül mozgólépcsővel vagy akár lifttel juthatsz fel a földszintre.

A tömegközlekedés is különböző lehetőségeket kínál. Akár a 4-6-os villamossal, akár a 3-mas (kék) metróval érkezel, minden esetben a Corvin negyed állomáson kell leszállnod, ahonnan 5 perc gyaloglással megérkezel a Potum bejáratához.

Web: http://www.portumrestaurant.com/hu/home-2/
1082, Budapest, Corvin sétány 2.
[email protected]
+36 1 615 4355

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük