Polo Pub

A Polo Pub 1990-ben nyitotta meg kapuit. A tulajdonos maga is sportoló múlttal rendelkezik, melyre a pub fantázia-neve is utal. Miután a világot járva beleszeretett az angol pub-ok hangulatába – megszületett a Polo Pub létrehozásának ötlete, és az a cél, hogy Európa némely kiemelkedőbb sörmárkája is “helyet foglaljon” benne.

Az elmúlt évek során számos zenekar és előadó csillogtatta meg tudását a ‘Pólóban’, a vendégek szórakoztatására – Hobo Blues Band, Ferenczi György, Oroszlán Szonja, Finánczi Péter, Gerendás Péter és mások is.

A Polo Pub mindmáig kedvenc találkozó helye sportolóknak – vízilabda válogatott, vívó válogatott – és művészeknek is. Állandó zenészünk a ‘magyar Johnny Cash’ néven is emlegetett Kaszab Tibor, és együttese.

A pub kétszintes. A galérián 35 főre kialakított box -rendszerű vendégtér található. Szintén a galérián egy 25 fős különterem áll rendelkezésre, amely különféle rendezvények szervezésére is alkalmas. A pub teljes befogadó képessége – az igényekhez viszonyítva kb. 100 fő. Rendezvényekre az egész pub kibérelhető.

Látogasson el hozzánk és fedezze fel, hogy milyen egy hangulatos, igazi angol stílusú pub! Kóstolja meg kiváló söreinket és ízletes ételeinket, miközben kellemes élőzenét hallgathat minden nyitva tartási napon este 20:00-tól.

Web: http://polopub.hu
Facebook: https://www.facebook.com/Polo-Pub-194090297289533

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Your email address will not be published. Required fields are marked *