City & Wine – Tours

Üdvözöljük a Budapest – Etyek – Budapest Bortúrán!

Az Etyek-Budai borrégió Magyarország legfiatalabb borvidéke, mindössze 30 percre Budapesttől. A City and Wine Bortúra programjainak során hamisítatlan vidéki környezetben élvezheti a kiváló etyeki borokat, a szőlőskertek és borospincék hangulatát. Nemhiába hívják Etyeket Budapest Szőlőskertjének. Érdemes ellátogatni ide.
Gyönyörű családi kirándulókörnyezet, romantikus dimbes-dombos utcácskák, erdők és szőlőültetvények gazdag világa vár ránk.
Azonban Etyek mára már vendéglátásáról, gasztronómiájáról is híres.
Aki ide ellátogat, Etyek boros pincés és présházas vidékeit fedezheti fel,  pincékkel hűs vendéglátókkal ismerkedhet, kóstolhatja finom termékeit.
A kis csoportos túrák keretében közvetlenül a helyi borászoktól ismerheti meg a borkészítés titkait és a különböző fajták történetét, így válik a borkóstolás egy felejthetetlen személyes élménnyé. A túrákon az élményt segítőkész túravezető, légkondicionált buszos transzfer, borkóstolóhoz kötődő előadás és 3 fogásos étkezés biztosítja.
Az évszázados pincék Etyek és a környékbeli falvakat övező domboldalak ölelésében ódon hangulatukkal, mesés boraikkal csábítják az ide betérőket.
Egy baráti társaság számára szervezett hangulatos ínyencvacsora, melyet borkóstoló egészít ki, valódi élményt nyújt a hozzánk érkező vendégek számára.

Foglalja le Ön is helyét a naponta induló borjárataink egyikén! Látogasson el hozzánk Etyekre, hívja el barátait, családját, üzleti partnereit, fedezzék fel együtt a vidék romantikáját!

City and Wine – Tours a tripadvisor-on

Web www.cityandwine.hu

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük