Claustrophilia

Mi is az a CLAUSTROPHILIA?

A számítógépes játékokból jól ismert kaland valóságba ültetése, ahol a keresgélés, rejtvényfejtés és izgalom megmarad, viszont az élmény kézzel foghatóvá, a környezet valósággá válik. Csapatoddal igazi tárgyakat kell megtalálnotok, összekombinálnotok és használnotok, amivel az előttetek tornyosuló logikai és ügyességi feladatokon át közelebb juttok a végső feladványhoz, ami a szabadulásotok kulcsát adhatja. Egy óra áll rendelkezésetekre.
2 helyszínen tehetitek magatokat próbára.
Wicklewood hagyaték:
A játék helyszíne Lord Wicklewood lakása, aki élete utolsó éveit Budapesten ebben a házban töltötte. A vén csirkefogó egy igazi kalandor volt, hivatásának talán utolsó vérbeli alakja. Időközben a mester sajnos eltávozott, ám lakása a próbákkal együtt itt maradt, hogy a vállalkozó szelleműek megmérettessék magukat.
Voodoo mesék:
Világszerte ezrek gyűlnek össze az utcákon, reménykedve, hogy valaki megtöri a fekete mágiát és megmenti Mamagi-t, Mahou Bai sziget utolsó voodoo papnőjét. Rengetegen próbálták már megmenteni őt, de az átok megállította őket és mind kudarcot vallottak. Jama sajnos jól felkészült ezekre a kísérletekre és mágikus csapdákkal, rejtélyes feladatokkal építette tele az ideiglenes bázisát, hogy senki se törhesse meg az átkot.

Ne felejtsetek el időpontot foglalni, mielőtt jöttök!
Weboldal: http://www.claustrophilia.hu/foglalas/index.html
Facebook: https://www.facebook.com/Claustrophilia/
Létszám: 2-5 fő
Ár:
2 fő: 8000 Ft
3-4 fő: 10000 Ft
5 fő: 12000 Ft
Játék időtartama: 1 óra

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük