SkyWard

Mi is az a szélcsatorna?
Szinte nincs olyan ember, aki ne szeretne úgy repülni, mint a madár. A repülés az emberiség régi álma, amit először a Wright fivérek valósítottak meg. Az ő nevéhez fűződik az első irányítható, motorral hajtott, levegőnél nehezebb repülőgép.
Azóta a technika sokat fejlődött és ma már lehetőségünk van a puszta testünk segítségével repkedni, lebegni egy zárt térben a felfelé áramló szél erejét kihasználva.
SKYWARD szélcsatorna Magyarországon az első zárt rendszerű szabadesés szimulátor, mely lehetőséget ad ennek a felejthetetlen élménynek a kipróbálására. Alsó korhatár 5 év, felső korhatár nincs.
SKYWARD szélcsatorna remek sportolási és szórakozási lehetőséget nyújt, a kezdő lebegni vágyóktól a profi ejtőernyősig. Ebben a szerkezetben mindenki kipróbálhatja a szabadesés élményét a valódi zuhanás élethű érzése mellett. A csatornában maximum 260 km/óra sebességű szél lehetővé teszi az emberi test számára a hason való zuhanást valamint az ülő és fejen álló pozícióban történő szabadesést, ami lefedi az összes, szélcsatornában gyakorolható sport és mozgás egészét. A szél sebességének változtatásából adódóan a gyermekek és akár 100 kg feletti testsúlyú emberek számára egyaránt, mindenki számára elérhető a lebegés, repülés élménye.
Facebook: www.facebook.com/skyward.hu

GPS: 47.432379,19.055332

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük