Időcsapda

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós csapatjáték (exit game) a belváros közepén, egy Kazinczy utcabéli hamisítatlan romkocsmában, MÁR HÁROM KÜLÖNBÖZŐ hangulatú, de annál eredetibb pályával várjuk a vállalkozó kedvű szabadulni vágyókat.

Ilyet még garantáltan nem láttál!
Légy egy őrült gyilkos játékszere és ismerd meg beteg elméjének álomképeit. Lépj be az Időcsapdába és játszd a gyilkos játékot. Vigyázz, csak egy órád van kijutni, vagy a Pince örökre magába zár.
Próbáld ki második pályánkat, a Börtöncsapdát! Milyen egy igazi börtönben raboskodni? Ha eljössz, csak akkor derül ki.
Vagy zárkózz be a Halálcsapdába (Bunker), ahol egy valódi óvóhelyről kell kijutni, mert a levegőtől rohamosan fogy…
Mindhárom pályánknál a kijutáshoz csupán intelligencia és csapatmunka szükséges, itt nem a fizikai erőnlét, vagy az életösztön számít. Az Időcsapdában minden információ fontos lehet a kijutáshoz, semmi sem történik véletlenül, mindennek jelentősége van.


Kulcsok, kódok, fejtörők kísérik a játékot, az idő múlása folyamatosan  nyomon követhető a  kijelzőn, ami egyre fokozza az izgalmakat.
Itt nem egy ijesztgetős játékról van szó, nem ugrik rátok a sötétből egyetlen rémisztő alak sem. Az adrenalin fokozását az idő múlása, a feladatok megfejtése és a bezártság érzés okozza.
Időpontfoglalás:
[email protected], +36 20 311 9471.
(Foglalás szükséges)

1075 Kazinczy u 10. bejárat az El Rapido Mexikói Grillbáron át
http://www.idocsapda.hu
https://www.facebook.com/idocsapda/
https://www.youtube.com/watch?v=ewEMBMtX_t8

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük