Mystique Room

A kiszabadulós játék hazai találmány, 2009 óta az egész világon elterjedt. A megszállottak egymás után keresik fel a különböző rejtvényeket rejtő szobákat, hogy aztán azokat minél hamarabb meg tudjak oldani. Eddig talán nem tudtátok, de a Szent István körút 9-es szám alatti pincehelységben 2 szoba vár rátok, hogy megfejtsétek a titkaikat! Igényes környezet, kedves csapat, sok rejtvény amire számíthattok, Budapest legszebb kivitelezésű exit game-je vár rátok!

Az első pálya rejtélyeinek megoldását egy idős régész feljegyzései segítik, az ő szobájában található kulcsok a nyitjai a Fáraó sírjának megfejtéséhez. Az ókori Egyiptomba csöppentek, de no para, a hieroglif írás ismeretére nem lesz szükségetek, csak egy kis logikára és koncentrációra! A csapatmunka elengedhetetlen, itt az ellenségetek is baráttá válik, vagy marad a pánik gomb bevetése! Az élethű díszlet, a hangulathoz illő zene, mind a szórakozásotokat szolgálja, élvezzétek az egy órás játékot és ne hagyjátok, hogy a fáraó sírjának titkát továbbra is homály fedje!

A második és egyben újabb pálya helyszíne egy katedrális, a középkor világát kedvelőinek ideális választás. Különlegessége a játéknak, hogy szerzetesi „bőrbe” bújva segíthetitek vagy akadályozhatjátok meg, hogy a katedrális építése befejeződjön. Rajtatok áll vagy bukik a sztori végkimenetele. Aki kedveli a fantasy-k világát és a szerepjátékokat, garantáltan élvezni fogja a játékot. A tervezők ennél a pályánál is nagy hangsúlyt fektettek a díszletek kidolgozottságára, az ember valóban elfelejti, hogy 2014-et írunk, és a körútról tévedt ide. Megelevenedik az udvari hangulat, a templom belsejét pedig egy oltár és egy gyóntatószék reprezentálja. Azt hiszem az csak hab a tortán, hogy még egy orgonán is játszhattok, persze ha fülsüketítő zenét nyomtok, nemhogy nem juttok el a következő kulcsig, de még rátok is zárul a katedrális kapuja.

A harmadik – és egyben legújabb szobában – sötét gyilkosság vet árnyékot Kamakura utcáira. A tettes leleplezéséhez minden veszéllyel dacolva be kell törnötök a sógun házába az éj leple alatt és el kell hoznotok a gyilkos fegyvert. Toranaga nagyúr számos kihívással várja a hivatlan vendégeket. Kalandozzatok igazi japán környezetben Budapest legszebb szabadulószobájában korabeli díszletek között! 60 percetek van az összes akadály leküzdésére és a kijutásra. A feladatok megoldása igazi csapatmunkát és közös gondolkodást igényel. Használjátok az intelligenciátok és járjatok túl a csapdákat készítők eszén!

2-8 főig lehet részt venni a kijutásban, kisebbek és nagyobbak számára egyaránt nyitott a hely. A játékterek úgy vannak kialakítva, hogy akar angolul is lehet játszani, így a külföldiek szamara is elérhető. Attól sem kell félni, hogy valakin ki fog egy feladvány és bent ragad; elérhető helyen van egy pánikgomb amely megnyomásával kinyílnak az ajtók. A játékot ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének kimozdulni a valóságból, kicsit megmozgatni az agytekervényeiket, miközben átélhetnek egy nagyszerű kalandot!

1055 Budapest, Szent István körút 9.
Telefon: +36-30/799-5679
E-mail: [email protected] (on weekdays)

Web: http://www.mystiqueroom.hu/index.php
Facebook: https://www.facebook.com/mystiqueroom/?fref=ts

Actual rating:

You should add a rate for this post:

Leave a Reply Text

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük